Logo Studie- en landmeetkantoor Decoster

Over ons

Studie-en landmeetkantoor Decoster werd opgericht door Nico Decoster in 2003. Nico staat nog steeds dagelijks aan het roer van zijn enthousiast team om alle projecten tot een perfect eindresultaat te volbrengen.

Vlotte service

Dankzij ons ervaren en dynamisch team kunnen wij een vlotte service garanderen. Wij streven er naar om elk dossier binnen een bepaalde termijn te kunnen afleveren.

Ervaring

Studie- en landmeetkantoor Decoster bestaat reeds meer dan 20 jaar en is een gevestigde waarde in West-Vlaanderen.

Persoonlijke aanpak

Elk dossier is anders en elke klant heeft zijn eigen bekommernissen. Wij luisteren graag naar uw verhaal om samen tot een concreet en persoonlijk plan van aanpak te komen.

Kwaliteit

Als ervaren bedrijf zoeken wij steeds verder naar de meest innovatieve werkwijzen en investeren we regelmatig in nieuwe toestellen én opleidingen! Dankzij de complementariteit binnen ons team kunnen wij bovendien iedereen snel en flexibel inzetten op zijn eigen specialiteit, een garantie op de hoge kwaliteit van ons afgeleverde werk.

Valerie Vercruysse

Bestuurder - echtgenote van Nico Decoster - bachelor vastgoed makelaardij, Hogeschool Gent - BIV vastgoedmakelaar - verantwoordelijke schattingen binnen het Landmeetkantoor Decoster

Nico Decoster

Bestuurder - Landmeter- Expert beëdigd door de Rechtbank van Eerste Aanleg van Brugge op datum 9-01-2003 - Ingeschreven op het tableau van de Federale Raad van Landmeters-Experten nummer LAN051168 - Industrieel Ingenieur Bouwkunde